Inceputul de saptamana vine cu mult tenis. - Analize

Inceputul de saptamana vine cu mult tenis.

Campionatele interne de fotbal s-au incheiat, urmeaza Uefa Nations League. In debutul competitiei isi fac aparitia doua echipe ce s-au duelat recent in semifinalele pentru calificarea la Campionatul Mondial, Scotia si Ucraina, ultima avand castig de cauza 1:3 pe Hampden Park Arena (Glasgow).

Acest inceput de saptamana vine cu patru turnee importante din tenis, doua turnee ATP si doua WTA, la care se adauga cinci turnee CHALLENGER masculin si unul feminin. Unul din cele doua turnee ATP se desfasoara in Franta, la Metz, de altfel si singurul turneu desfasurat  saptamana aceasta in Europa. In 2021 acest turneu a foat castigat de Hubert Kurkacz. Celalalt turneu ATP se desfasoara in America, mai exact la San Diego, acesta fiind castigat in 2021 de catre actualul numar 2 mondial Casper Ruud.

✅ REVENDICĂ ACUM BONUSUL FĂRĂ DEPUNERE ✅ 

Turneele de WTA din aceasta saptamana se disputa pe taram Asiatic, Seul (Coreea de Sud) si Tokyo (Japonia), turnee ce n-au mai avut loc din 2019, respectiv 2018 din cauza pandemiei de coronavirus. Catigatoarea ultimului turneu disputat la Seul este Karolina Muchova in fata Magdei Linette, iar cel din Tokyo fiind castigat de Karolina Pliskova, invingand in finala pe Naomi Osaka.

Printre cele cinci turnee Challenger masculin din aceasta saptamana, unul se disputa chiar in Romania, la Sibiu. Celelalte turnee fiind la Braga (Portugalia), Columbus (SUA), Genova (Italia) si Villa Maria (Argentina). Singurul turneu Challenger feminin de saptamana aceasta se joaca la Budapesta in Ungaria. 

🎲 BONUS EXCLUSIV PENTRU NOU ÎNREGISTRAȚI 🎲 

Pariuri Maraton este destinația ta principală pentru sfaturi experte și analize amănunțite în lumea pariurilor sportive. Oferim o platformă unde pasionații de sport și pariuri pot găsi cele mai noi informații și pot interacționa cu o comunitate de experți și entuziaști. Indiferent dacă ești în căutarea celui mai sigur bilet al zilei, a ponturilor de top, sau a cotelor atractive pentru pariuri duble, ai ajuns la locul potrivit.

Biletul Zilei - Aici găsești zilnic sugestii de pariuri combinate, alese meticulos de experții noștri pentru a maximiza șansele de câștig. Fiecare selecție este însoțită de analize detaliată a meciurilor, astfel încât să poți lua decizii informate.

Pontul Zilei - Acesta este locul perfect pentru cei care caută un singur meci cu șanse mari de reușită. Noi filtrăm zilnic evenimentele sportive și îți oferim cele mai bune ponturi, bazate pe statistici detaliate și cunoștințele avansate ale analiștilor noștri.

Cota 2 - Dacă îți plac provocările și vrei să dublezi miza, secțiunea noastră 'Cota 2' îți oferă zilnic pariuri cu șanse bune și risc calculat. Este ideală pentru cei care își doresc un echilibru între risc și recompensă.

Știri și Analize Meciuri - Rămâi informat cu cele mai recente știri din sport și beneficiază de analizele noastre aprofundate ale meciurilor ce urmează să aibă loc. Acest serviciu este esențial pentru orice parior care își dorește să fie la curent cu toate schimbările și evenimentele din lumea sportivă.

Bonus fără depinere la Casino - La Pariuri Maraton, știm cât de important este să începi cu dreptul în lumea pariurilor sportive. De aceea, oferim un bonus exclusiv fără depunere, conceput să îți maximizeze șansele de succes fără niciun risc financiar. Acest tip de bonus este ideal pentru pariorii noi care doresc să testeze platforma noastră și să experimenteze diverse strategii de pariuri înainte de a investi fonduri proprii.

Viziunea noastră este de a crea un mediu sigur și informativ pentru toți iubitorii de sport și pariuri.

La Pariuri Maraton, ne dedicăm să te susținem în călătoria ta în lumea pariurilor, furnizându-ți resursele necesare pentru a lua decizii avizate și a crește în mod constant.