Grecia vs Olanda | EURO 2024 - Calificări - Gr.B | 16 octombrie 2023

Grecia vs Olanda | EURO 2024 - Calificări - Gr.B | 16 octombrie 2023

Previziune: Grecia vs. Olanda

Context:
În Grupa B pentru calificările la Euro 2024, Franța este deja calificată, iar lupta se dă între Grecia și Olanda pentru locul al doilea care oferă un bilet pentru turneul final. Meciul dintre Grecia și Olanda se anunță unul decisiv, având în vedere poziția ambelor echipe în clasament și istoricul întâlnirilor directe.

Puncte cheie:

Poziția în clasament: Grecia are un avans de trei puncte față de Olanda, însă cu un meci în plus disputat. O victorie a Greciei ar lăsa Olanda într-o poziție foarte dificilă de a mai prinde locul 2. În schimb, o victorie a "Portocalei mecanice" ar putea echilibra situația și chiar le-ar putea oferi un avantaj psihologic.

Istoricul întâlnirilor: Olanda are un palmares impresionant împotriva Greciei, cu opt victorii din zece meciuri. Acest istoric ar putea oferi Olandei încredere, în timp ce Grecia va fi conștientă de nevoia de a schimba această tendință.

Forma recentă: Ultimul meci dintre cele două echipe a fost dominat de Olanda, impunându-se ușor cu scorul de 3-0. Acest lucru indică forma bună a olandezilor, în timp ce Grecia va trebui să analizeze ce nu a funcționat în acel meci și să facă ajustările necesare.

Forma recentă a Greciei:
Echipa lui Gustavo Poyet se află într-o formă impresionantă, având în vedere victoria lor cu 2-0 în Irlanda, un meci în care au demonstrat eficiență în fața porții și soliditate defensivă. Glakoumakis și Masouras au fost cheia succesului elen, marcând în momente importante ale meciului.

Această victorie, combinată cu șapte meciuri consecutive fără înfrângere pe teren propriu, oferă Greciei un moral ridicat. În plus, ultimul eșec al Greciei pe teren propriu a venit în fața unei echipe puternice ca Spania, ceea ce evidențiază faptul că Grecia a devenit o forță de temut pe teren propriu. Abilitatea de a marca constant, cu cel puțin un gol în fiecare dintre ultimele șase meciuri disputate acasă, arată că ofensiva echipei funcționează bine.

Elenii au arătat că pot face față presiunii și că pot produce rezultate în meciuri de mare miză, ceea ce este un semn pozitiv înainte de un duel crucial cu Olanda. Forma lor pe teren propriu și capacitatea de a marca cu regularitate vor pune presiune pe defensiva olandeză.

Cu toate acestea, Olanda are, de asemenea, un pedigree puternic în competițiile europene și un istoric pozitiv în meciurile cu Grecia. Acesta este un meci în care ambele echipe au argumente solide în favoarea lor.

Analiza recentă a Olandei:
Înfrângerea acasă contra Franței, mai ales după un gol marcat târziu de Hartman, a adăugat presiune suplimentară pe umerii echipei. Problemele medicale care afectează piese-cheie precum De Jong, de Ligt, Gakpo și Depay sunt, de asemenea, o lovitură semnificativă pentru echipa lui Ronald Koeman, complicând misiunea olandezilor în Grecia.

Cu toate acestea, există și vești bune pentru Olanda. Chiar dacă au înregistrat doar trei victorii în ultimele opt confruntări oficiale, este demn de menționat faptul că au avut o formă destul de solidă în deplasare. Cu o singură înfrângere oficială în deplasare de la martie 2021, în Turcia, și acea înfrângere dură cu scorul de 0-4 în Franța, ”Portocala mecanică” poate aborda meciul cu Grecia cu un grad rezonabil de încredere.

Un alt aspect notabil este tendința meciurilor Olandei de a avea un număr mare de goluri. Cu ”Peste 2.5 goluri” în fiecare dintre ultimele nouă meciuri, se pare că defensiva olandeză poate fi vulnerabilă, dar ofensiva lor este capabilă să răspundă.

În condițiile în care ambele echipe au atât puncte forte, cât și slăbiciuni, această confruntare se anunță a fi fascinantă. Grecia, cu avantajul terenului propriu și forma recentă solidă, va căuta să își maximizeze șansele. Pe de altă parte, Olanda, chiar și cu absențele cheie, are jucătorii și experiența necesară pentru a se descurca în astfel de meciuri tensionate.

Concluzie:
Datorită tendinței recente a Olandei de a fi implicată în meciuri cu multe goluri și având în vedere că Grecia a marcat regulat pe teren propriu, se poate aștepta ca meciul să aibă cel puțin 2-3 goluri. Cu toate acestea, datorită absențelor din echipa olandeză și formei grecilor pe teren propriu, Grecia ar putea avea o șansă bună de a obține un rezultat pozitiv. 

Grecia posibilă formație de start:
Vlachodimos; Rota, Retsos, Mavropanos, Tsimikas; Bakasetas, Kourbelis, Mantalos; Masouras, Giakoumakis, Pelkas

Olanda posibilă formație de start:
Verbruggen; Geertruida, Van Dijk, Ake; Dumfries, Reijnders, Veerman, Hartman; Simons, Malen, Bergwijn

Ultimele articole:

Pariuri Maraton este destinația ta principală pentru sfaturi experte și analize amănunțite în lumea pariurilor sportive. Oferim o platformă unde pasionații de sport și pariuri pot găsi cele mai noi informații și pot interacționa cu o comunitate de experți și entuziaști. Indiferent dacă ești în căutarea celui mai sigur bilet al zilei, a ponturilor de top, sau a cotelor atractive pentru pariuri duble, ai ajuns la locul potrivit.

Biletul Zilei - Aici găsești zilnic sugestii de pariuri combinate, alese meticulos de experții noștri pentru a maximiza șansele de câștig. Fiecare selecție este însoțită de analize detaliată a meciurilor, astfel încât să poți lua decizii informate.

Pontul Zilei - Acesta este locul perfect pentru cei care caută un singur meci cu șanse mari de reușită. Noi filtrăm zilnic evenimentele sportive și îți oferim cele mai bune ponturi, bazate pe statistici detaliate și cunoștințele avansate ale analiștilor noștri.

Cota 2 - Dacă îți plac provocările și vrei să dublezi miza, secțiunea noastră 'Cota 2' îți oferă zilnic pariuri cu șanse bune și risc calculat. Este ideală pentru cei care își doresc un echilibru între risc și recompensă.

Știri și Analize Meciuri - Rămâi informat cu cele mai recente știri din sport și beneficiază de analizele noastre aprofundate ale meciurilor ce urmează să aibă loc. Acest serviciu este esențial pentru orice parior care își dorește să fie la curent cu toate schimbările și evenimentele din lumea sportivă.

Bonus fără depinere la Casino - La Pariuri Maraton, știm cât de important este să începi cu dreptul în lumea pariurilor sportive. De aceea, oferim un bonus exclusiv fără depunere, conceput să îți maximizeze șansele de succes fără niciun risc financiar. Acest tip de bonus este ideal pentru pariorii noi care doresc să testeze platforma noastră și să experimenteze diverse strategii de pariuri înainte de a investi fonduri proprii.

Viziunea noastră este de a crea un mediu sigur și informativ pentru toți iubitorii de sport și pariuri.

La Pariuri Maraton, ne dedicăm să te susținem în călătoria ta în lumea pariurilor, furnizându-ți resursele necesare pentru a lua decizii avizate și a crește în mod constant.