FRANȚA VS. POLONIA

FRANȚA VS. POLONIA

🔥 Te înregistrezi și validezi contul 🔥

💎 Verifică-ți mail-ul și acolo vei găsi confirmarea Bonusului tau Gratuit 💎

💰 55 lei ii primești în contul tău 💰 

Campioana în exercițiu, Franta, va infrunta Polonia, duminica, de la ora 17:00 pe stadionul Al Thumama în optimile de finală ale Cupei Mondiale FIFA 2022.

⬇️ BONUSUL ESTE AICI : ⬇️   

Franța a inceput cu victorii în primele două meciuri din faza grupelor, asigurându-și astfel un loc în runda eliminatorie. În ultimul meci din faza grupelor, antrenorul principal Didier Deschamps și-a odihnit jucătorii cheie și a suferit miercuri o înfrângere cu scorul de 1:0 împotriva Tunisiei. 

💰 REVENDICĂ ACUM BONUSUL 55 LEI GRATUIT 💰   

Polonia a suferit o înfrângere scor 2:0 împotriva Argentinei în ultimul meci din faza grupelor disputat joi. Mexic a înregistrat o victorie în fața Arabiei Saudite în ultimul lor meci și a fost la egalitate cu Polonia în clasamentul grupei C cu patru puncte. Polonia a reușit să-și asigure locul în faza eliminatorie cu o marjă mică, datorită golaverajului mai bun (0, în timp ce Mexic a avut -1). 

Polonia se află în runda eliminatorie pentru prima dată din 1986, când a fost eliminată de Brazilia. Franța s-a calificat în faza eliminatorie timp de trei ediții la rând. 

✅ BONUS EXCLUSIV PENTRU NOU ÎNREGISTRAȚI ✅


  • Cele două echipe s-au înfruntat de 16 ori în toate competițiile. Așa cum era de așteptat, Franța are un palmares mai bun în aceste jocuri, cu opt victorii. Polonia are trei victorii, în timp ce cinci meciuri s-au încheiat la egalitate.
  • Ultimele cinci întâlniri dintre cele două echipe au produs mai puțin de 2,5 goluri, Polonia nereușind să înscrie în patru dintre aceste meciuri.
  • Au fost sub 2,5 goluri marcate pe meci în ultimele patru meciuri ale Poloniei la Cupa Mondială.
  • Cele două echipe s-au întâlnit o singură dată la Cupa Mondială, acea întâlnire avea sa stabileasca locul trei in 1982. Polonia a inregistrat un triumf cu scorul de 3:2 în acea întâlnire. 
  • >>> 💰 PROMOȚII FĂRĂ DEPUNERE DOAR AICI 💰 <<< 

    Luând în considerare forma celor două echipe, ne așteptăm ca Franța să întâmpine puține probleme în a-și depăși rivalii din est și a trece în runda următoare. 

Pariuri Maraton este destinația ta principală pentru sfaturi experte și analize amănunțite în lumea pariurilor sportive. Oferim o platformă unde pasionații de sport și pariuri pot găsi cele mai noi informații și pot interacționa cu o comunitate de experți și entuziaști. Indiferent dacă ești în căutarea celui mai sigur bilet al zilei, a ponturilor de top, sau a cotelor atractive pentru pariuri duble, ai ajuns la locul potrivit.

Biletul Zilei - Aici găsești zilnic sugestii de pariuri combinate, alese meticulos de experții noștri pentru a maximiza șansele de câștig. Fiecare selecție este însoțită de analize detaliată a meciurilor, astfel încât să poți lua decizii informate.

Pontul Zilei - Acesta este locul perfect pentru cei care caută un singur meci cu șanse mari de reușită. Noi filtrăm zilnic evenimentele sportive și îți oferim cele mai bune ponturi, bazate pe statistici detaliate și cunoștințele avansate ale analiștilor noștri.

Cota 2 - Dacă îți plac provocările și vrei să dublezi miza, secțiunea noastră 'Cota 2' îți oferă zilnic pariuri cu șanse bune și risc calculat. Este ideală pentru cei care își doresc un echilibru între risc și recompensă.

Știri și Analize Meciuri - Rămâi informat cu cele mai recente știri din sport și beneficiază de analizele noastre aprofundate ale meciurilor ce urmează să aibă loc. Acest serviciu este esențial pentru orice parior care își dorește să fie la curent cu toate schimbările și evenimentele din lumea sportivă.

Bonus fără depinere la Casino - La Pariuri Maraton, știm cât de important este să începi cu dreptul în lumea pariurilor sportive. De aceea, oferim un bonus exclusiv fără depunere, conceput să îți maximizeze șansele de succes fără niciun risc financiar. Acest tip de bonus este ideal pentru pariorii noi care doresc să testeze platforma noastră și să experimenteze diverse strategii de pariuri înainte de a investi fonduri proprii.

Viziunea noastră este de a crea un mediu sigur și informativ pentru toți iubitorii de sport și pariuri.

La Pariuri Maraton, ne dedicăm să te susținem în călătoria ta în lumea pariurilor, furnizându-ți resursele necesare pentru a lua decizii avizate și a crește în mod constant.