Franța U21 vs Italia U21 | Campionatul European U21 | 22 iunie 2023

Franța U21 vs Italia U21 | Campionatul European U21 | 22 iunie 2023
Joi, 22 iunie, Franța U21 și Italia U21 se vor întâlni pe Cluj Arena în cadrul Campionatului European UEFA sub 21 de ani. Această ediție a turneului, cea de-a 24-a, se desfășoară în România și Georgia. În afară de lupta pentru trofeu, acest campionat va servi și ca etapă de calificare europeană pentru Jocurile Olimpice de vară din 2024. Franța are calificarea automată în calitate de țară gazdă a Jocurilor Olimpice și va pune accentul principal pe pregătirea pentru acea competiție.

🐶 123 Rotiri Gratuite la Dog House 🐶 📣 Fără Depunere și Fără Rulaj 📣 💰 Rotirile sunt pe miza de 0.20 lei 💰

Echipa sub 21 a Franței a profitat de Turneul Maurice Revello, care a avut loc în Franța între 5 și 18 iunie 2023, ca parte a pregătirii lor pentru Campionatul European. Chiar dacă au fost eliminați în semifinale de către Mexic, antrenorul Sylvain Ripoll a declarat că este mulțumit de parcursul echipei sale. El este încrezător că echipa sa are calitățile necesare pentru a face față Italiei în meciul de deschidere al Grupei D.

⬇️ BONUSUL ESTE AICI : ⬇️

Italia și Spania sunt cele mai de succes echipe la Campionatul European sub 21 de ani, având câte cinci titluri fiecare, în timp ce Franța a câștigat acest titlu o singură dată. Italia rămâne o echipă puternică la acest nivel, dar pregătirea lor înaintea turneului nu a fost la nivelul așteptărilor. Au suferit trei înfrângeri în cinci meciuri amicale, reușind să obțină doar două victorii.

Cele două se vor confrunta în Grupa D cu alte două echipe puternice, Norvegia și Elveția, fiind considerată printre cele mai competitive grupe ale turneului. Italia urmărește să câștige al șaselea titlu în competiție și primul din 2004. De asemenea, au în vedere o revenire puternică în turneul de fotbal  de la Jocurile Olimpice, după absența lor din 2008.

  • Franța a participat la campionatele U21 de 11 ori, față de cele 22 prezențe pentru Italia.
  • Ambele echipe au fost eliminate în sferturile de finală ale ediției anterioare din 2021.
  • Italia a marcat opt ​​goluri și a primit tot atâtea în ultimele cinci meciuri.
  • Franța a câștigat de două ori și a pierdut de trei ori în ultimele cinci jocuri, în timp ce Italia a câștigat de două ori, a remizat o dată și a pierdut de două ori în aceeași perioadă.

💰 REVENDICĂ ACUM BONUSUL FĂRĂ DEPUNERE 💰

În preliminariile Campionatului European U21 din 2023, echipa Franței a reușit să înscrie un număr impresionant de 31 goluri, cu Amine Gouiri conducând în clasamentul marcatorilor echipei cu cinci goluri. Sofiane Diop, Arnaud Kalimuendo și Enzo Le Fee au contribuit fiecare cu câte trei goluri. Echipa franceză se mândrește cu o linie ofensivă impresionantă. La Italia, Nicolò Rovella de la Monza a fost cel mai bun marcator în preliminarii, cu trei goluri. Matteo Cancellieri, Lorenzo Lucca, Pietro Pellegri și Emanuel Vignato au marcat fiecare câte două goluri, aducând o contribuție valoroasă echipei italiene.

🎲 BONUS EXCLUSIV PENTRU NOU ÎNREGISTRAȚI 🎲

Franța U21 posibilă formație de start:
Meslier; Kalulu, Lukeba, Bade, Larouci; Caqueret, Kone, Thuram; Cherki, Kalimuendo, Gouiri

Italia U21 posibilă formație de start:
Carnesecchi; Pirola, Lovato, Okoli; Bellanova, Bove, Tonali, Ricci, Udogie; Cancellieri, Colombo

>>> 💰 PROMOȚII FĂRĂ DEPUNERE DOAR AICI 💰 <<<

🐶 Las Vegas - 123 Rotiri Gratuite la Dog House 🐶

Pariuri Maraton este destinația ta principală pentru sfaturi experte și analize amănunțite în lumea pariurilor sportive. Oferim o platformă unde pasionații de sport și pariuri pot găsi cele mai noi informații și pot interacționa cu o comunitate de experți și entuziaști. Indiferent dacă ești în căutarea celui mai sigur bilet al zilei, a ponturilor de top, sau a cotelor atractive pentru pariuri duble, ai ajuns la locul potrivit.

Biletul Zilei - Aici găsești zilnic sugestii de pariuri combinate, alese meticulos de experții noștri pentru a maximiza șansele de câștig. Fiecare selecție este însoțită de analize detaliată a meciurilor, astfel încât să poți lua decizii informate.

Pontul Zilei - Acesta este locul perfect pentru cei care caută un singur meci cu șanse mari de reușită. Noi filtrăm zilnic evenimentele sportive și îți oferim cele mai bune ponturi, bazate pe statistici detaliate și cunoștințele avansate ale analiștilor noștri.

Cota 2 - Dacă îți plac provocările și vrei să dublezi miza, secțiunea noastră 'Cota 2' îți oferă zilnic pariuri cu șanse bune și risc calculat. Este ideală pentru cei care își doresc un echilibru între risc și recompensă.

Știri și Analize Meciuri - Rămâi informat cu cele mai recente știri din sport și beneficiază de analizele noastre aprofundate ale meciurilor ce urmează să aibă loc. Acest serviciu este esențial pentru orice parior care își dorește să fie la curent cu toate schimbările și evenimentele din lumea sportivă.

Bonus fără depinere la Casino - La Pariuri Maraton, știm cât de important este să începi cu dreptul în lumea pariurilor sportive. De aceea, oferim un bonus exclusiv fără depunere, conceput să îți maximizeze șansele de succes fără niciun risc financiar. Acest tip de bonus este ideal pentru pariorii noi care doresc să testeze platforma noastră și să experimenteze diverse strategii de pariuri înainte de a investi fonduri proprii.

Viziunea noastră este de a crea un mediu sigur și informativ pentru toți iubitorii de sport și pariuri.

La Pariuri Maraton, ne dedicăm să te susținem în călătoria ta în lumea pariurilor, furnizându-ți resursele necesare pentru a lua decizii avizate și a crește în mod constant.