FC Arges - U Craiova 1948

FC Arges - U Craiova 1948

In acest start de sezon, pitestenii au reusit sa "pastreze" toate punctele pe teren propriu reusind doua victorii, cu UTA (2-0) si respectiv cu U Cluj (3-1). Cu toate acestea, FC Arges are doua infrangeri in deplasarile de la Sf.Gheorghe (4:0) pe terenul celor de la Sepsi, si (2-1) etapa trecuta pe Giulesti, impotriva Rapidului! 

FC U Craiova 1948 este enigma acestui start de campionat! Oltenii au "reusit" in precedentele patru etape sa fie condusi de fiecare data cu scorul de 1-0, dar totodata de fiecare data au reusit sa inscrie cel putin un gol, reusind astfel sa fie singura echipa in ale carei meciuri "GG-ul a fost ca la el acasa".

Asadar, Vineri de la ora 21:45 pe stadionul Nicolae Dobrin din Pitesti ne asteptam la o disputa interesanta intre cele doua combatante, iar, ca si pronostic tinand cont de rezultatele obtinute pana in etapa aceasta vom paria si noi pe acelasi "GG", pe care cele doua echipe l-au cam "produs" in meciurile precedente.

Echipe probabile:

FC Arges: Straton- Tofan, Cestor, Constantin, Latovlevic, Njike, Meza Colli, Calcan, Bertrand, Jakolis, Isfan

FC U Craiova 1948: Popa- Negru, Duarte, Paramatti, Huyghebaert, Achim, Asamoah, Van Durmen, Bahassa, Baeten, Compagno

Pariuri Maraton este destinația ta principală pentru sfaturi experte și analize amănunțite în lumea pariurilor sportive. Oferim o platformă unde pasionații de sport și pariuri pot găsi cele mai noi informații și pot interacționa cu o comunitate de experți și entuziaști. Indiferent dacă ești în căutarea celui mai sigur bilet al zilei, a ponturilor de top, sau a cotelor atractive pentru pariuri duble, ai ajuns la locul potrivit.

Biletul Zilei - Aici găsești zilnic sugestii de pariuri combinate, alese meticulos de experții noștri pentru a maximiza șansele de câștig. Fiecare selecție este însoțită de analize detaliată a meciurilor, astfel încât să poți lua decizii informate.

Pontul Zilei - Acesta este locul perfect pentru cei care caută un singur meci cu șanse mari de reușită. Noi filtrăm zilnic evenimentele sportive și îți oferim cele mai bune ponturi, bazate pe statistici detaliate și cunoștințele avansate ale analiștilor noștri.

Cota 2 - Dacă îți plac provocările și vrei să dublezi miza, secțiunea noastră 'Cota 2' îți oferă zilnic pariuri cu șanse bune și risc calculat. Este ideală pentru cei care își doresc un echilibru între risc și recompensă.

Știri și Analize Meciuri - Rămâi informat cu cele mai recente știri din sport și beneficiază de analizele noastre aprofundate ale meciurilor ce urmează să aibă loc. Acest serviciu este esențial pentru orice parior care își dorește să fie la curent cu toate schimbările și evenimentele din lumea sportivă.

Bonus fără depinere la Casino - La Pariuri Maraton, știm cât de important este să începi cu dreptul în lumea pariurilor sportive. De aceea, oferim un bonus exclusiv fără depunere, conceput să îți maximizeze șansele de succes fără niciun risc financiar. Acest tip de bonus este ideal pentru pariorii noi care doresc să testeze platforma noastră și să experimenteze diverse strategii de pariuri înainte de a investi fonduri proprii.

Viziunea noastră este de a crea un mediu sigur și informativ pentru toți iubitorii de sport și pariuri.

La Pariuri Maraton, ne dedicăm să te susținem în călătoria ta în lumea pariurilor, furnizându-ți resursele necesare pentru a lua decizii avizate și a crește în mod constant.