El Salvador vs Costa Rica | Gold Cup | 1 iulie 2023

El Salvador vs Costa Rica  | Gold Cup | 1 iulie 2023
El Salvador și Costa Rica se vor întâlni pe 1 iulie pe Red Bull Arena în cadrul competiției Gold Cup CONCACAF 2023.

350 Rotiri Gratuite la Shining Crown 👈 Fără Depunere, la verificarea contului 🍬 700 Rotiri Gratuite la Sugar Rush pe 1 Leu 🍬 👈 cu o depunere minima de 50 Lei

🚨 Cod Bonus : K_COROANE350 🚨

În primul meci din faza grupelor de la Gold Cup, El Salvador a suferit o înfrângere cu scorul de 2-1 împotriva naționalei din Martinica, într-un meci în care adversarii lor au jucat în zece jucători încă din minutul 48. Echipa a fost condusă cu două goluri înainte de a reuși să marcheze un gol de onoare în ultimele minute ale meciului, după ce au ratat o oportunitate importantă cu puțin timp înainte.

BONUSUL ESTE AICI:

Costa Rica's Celso Borges in action with Spain's Sergio Busquets at the World Cup on November 23, 2022

În același timp, Costa Rica a suferit și ea o înfrângere în debutul în grupele Gold Cup, fiind învinși cu scorul de 2-1 de către Panama. Costa Rica s-a văzut condusă cu două goluri înainte de a marca un gol de onoare în fazele de final ale meciului. Aaron Suarez, în vârstă de 21 de ani, a înscris pentru a diminua deficitul. Costa Rica are 0 puncte alături de El Salvador în acest moment. Naționala va avea ca obiectiv principal să obțină prima victorie în cadrul turneului.

  • Au fost nu mai puțin de 67 de întâlniri între cele două naționale, El Salvador a câștigat 14 și a pierdut 40.
  • Cele două echipe s-au confruntat ultima dată într-un meci de calificare la Cupa Mondială anul trecut, pe care Costa Rica l-a câștigat cu scorul de 2-1.
  • Costa Rica este neînvinsă în zece meciuri din 2010 de către El Salvador
  • El Salvador a primit gol în ultimele 14 meciuri din februarie anul trecut.
  • Costa Rica ocupă locul 39 în clasamentul FIFA, cu 36 de locuri peste El Salvador.

El Salvador a suferit șase înfrângeri în ultimele șapte meciuri și nu a reușit să câștige în ultimele nouă meciuri. Echipa va fi motivată să obțină un rezultat pozitiv după înfrângerea suferită în meciul de deschidere și vor încerca să-și valorifice oportunitățile în această partidă. Pe de altă parte, Costa Rica vine după o serie de patru înfrângeri și vor fi hotărâți să revină.

 

✅ REVENDICĂ ACUM 77 ROTIRI GRATUITE ✅

El Salvador posibilă formație de start:
Romero; Tamacas, Zavaleta, Rodriguez, Roldan; Reyes, Landaverde, Orellana, Henriquez, Menjivar; C. Gil

Costa Rica posibilă formație de start:
Chamorro; Waston, Vargas, Calvo; Valverde, Borges, Madrigal, Mora; Conteras, Campbell, Pena

🎲 BONUS EXCLUSIV PENTRU NOU ÎNREGISTRAȚI 🎲

 Maxbet - 350 Rotiri Gratuite la Shining Crown | Fără Depunere

>>> VREAU BONUSURI FĂRĂ DEPUNERE <<<

Ultimele articole:

Pariuri Maraton este destinația ta principală pentru sfaturi experte și analize amănunțite în lumea pariurilor sportive. Oferim o platformă unde pasionații de sport și pariuri pot găsi cele mai noi informații și pot interacționa cu o comunitate de experți și entuziaști. Indiferent dacă ești în căutarea celui mai sigur bilet al zilei, a ponturilor de top, sau a cotelor atractive pentru pariuri duble, ai ajuns la locul potrivit.

Biletul Zilei - Aici găsești zilnic sugestii de pariuri combinate, alese meticulos de experții noștri pentru a maximiza șansele de câștig. Fiecare selecție este însoțită de analize detaliată a meciurilor, astfel încât să poți lua decizii informate.

Pontul Zilei - Acesta este locul perfect pentru cei care caută un singur meci cu șanse mari de reușită. Noi filtrăm zilnic evenimentele sportive și îți oferim cele mai bune ponturi, bazate pe statistici detaliate și cunoștințele avansate ale analiștilor noștri.

Cota 2 - Dacă îți plac provocările și vrei să dublezi miza, secțiunea noastră 'Cota 2' îți oferă zilnic pariuri cu șanse bune și risc calculat. Este ideală pentru cei care își doresc un echilibru între risc și recompensă.

Știri și Analize Meciuri - Rămâi informat cu cele mai recente știri din sport și beneficiază de analizele noastre aprofundate ale meciurilor ce urmează să aibă loc. Acest serviciu este esențial pentru orice parior care își dorește să fie la curent cu toate schimbările și evenimentele din lumea sportivă.

Bonus fără depinere la Casino - La Pariuri Maraton, știm cât de important este să începi cu dreptul în lumea pariurilor sportive. De aceea, oferim un bonus exclusiv fără depunere, conceput să îți maximizeze șansele de succes fără niciun risc financiar. Acest tip de bonus este ideal pentru pariorii noi care doresc să testeze platforma noastră și să experimenteze diverse strategii de pariuri înainte de a investi fonduri proprii.

Viziunea noastră este de a crea un mediu sigur și informativ pentru toți iubitorii de sport și pariuri.

La Pariuri Maraton, ne dedicăm să te susținem în călătoria ta în lumea pariurilor, furnizându-ți resursele necesare pentru a lua decizii avizate și a crește în mod constant.