Croația U21 vs România U21 | Campionatul European U21 | 27 iunie 2023 - Analize

Croația U21 vs România U21 | Campionatul European U21 | 27 iunie 2023
România și Croația își vor lua rămas bun de la Campionatul European U21 din 2023 după ce nu au obținut niciun punct în primele două runde. Ambele echipe au fost învinse de Spania și Ucraina și nu au reușit să marcheze goluri. Meciul lor din Ghencea va fi unul important în ceea ce privește palmaresul și orgoliul, deoarece vor încerca să obțină o victorie pentru a încheia competiția cu un rezultat pozitiv. Chiar dacă nu mai pot avansa în fazele eliminatorii, aceste echipe vor dori să demonstreze că au potențial și să ofere suporterilor o ultimă prestație valoroasă.

în urmă cu patru ani, la Campionatul European din 2019, România a reușit o victorie entuziasmantă împotriva Croației, în meciul de deschidere. Echipa noastră a învins cu scorul de 4-1, cu golurile marcate de Pușcaș, Hagi, Băluță și Petre, în timp ce unicul gol al Croației a fost marcat de Vlasic.

Selecționerul Emil Săndoi, acesta a analizat pozitiv participarea echipei în turneu, evidențiind faptul că au primit un gol în ultimele momente ale meciului cu Ucraina, dintr-o deviere. Cu toate acestea, a apreciat progresul echipei în joc și înțelegerea nivelului la care evoluează.

⬇️ BONUSUL ESTE AICI : ⬇️

Se pare că tinerii "tricolori" întâmpină dificultăți în partea secundă a meciurilor. După ce toate golurile din meciul cu Spania au fost încasate după pauză, România a suferit o înfrângere cu 0-1 în fața Ucrainei, datorită unui autogol marcat de Dican în minutul 89. Ca rezultate, echipa națională a României a ajuns la cinci meciuri consecutive fără să marcheze vreun gol! Ultima dată când elevii lui Emil Săndoi au înscris a fost în septembrie 2022, într-un meci, în care au pierdut cu 1-4 în fața Spaniei.

Ultima victorie obținută de echipa națională a României a avut loc într-un meci amical împotriva Finlandei, când au învins cu scorul de 2-1, în martie 2022. Totodată, cea mai recentă victorie într-un meci oficial a fost înregistrată la Campionatul European din 2021, într-un meci împotriva Ungariei, pe care l-au câștigat cu scorul de 2-1, în toamna anului 2021.

💰 REVENDICĂ ACUM BONUSUL FĂRĂ DEPUNERE 💰

Croația a suferit o înfrângere cu 0-2 în fața Ucrainei, deși a avut 22 de ocazii de a marca gol. În meciul contra Spaniei, echipa pregătită de Dragan Skocic a încasat un gol în secunda 20, dar a reușit să se mențină în joc și să piardă cu scorul de 0-1. Deși au avut ocazii importante în partea finală a meciului, raportul de șuturi pe poartă a fost strâns, încheindu-se cu 4-3 în favoarea echipei Spaniei.

Trebuie menționat că echipa națională a Croației a venit la București cu încredere. Înainte de acest turneu final, Croația a înregistrat șapte meciuri consecutive fără înfrângere, inclusiv o victorie într-un meci amical împotriva Angliei, cu scorul de 2-1. Acest rezultat le-a oferit croaților un moral ridicat înaintea competiției.

✅ BONUS EXCLUSIV PENTRU NOU ÎNREGISTRAȚI ✅

Partida se anunță imprevizibilă. Croația a avut rezultate strânse în șase din ultimele opt meciuri, care s-au decis la limită. Există doi jucători interesanți în echipa lor, care au primit laude pentru prestațiile de la acest turneu oficial: mijlocașul ofensiv Baturina de la Dinamo Zagreb și mijlocașul Kacavenda de la Lokomotiva Zagreb. În ceea ce privește România, patru din ultimele cinci meciuri ale echipei au înregistrat scorul final de "0-2 goluri". Astfel, rezultatul final al meciului este greu de prevăzut.

🍭Getsbet - Bonus Fără Depunere la înregistrare🍭

Pariuri Maraton este destinația ta principală pentru sfaturi experte și analize amănunțite în lumea pariurilor sportive. Oferim o platformă unde pasionații de sport și pariuri pot găsi cele mai noi informații și pot interacționa cu o comunitate de experți și entuziaști. Indiferent dacă ești în căutarea celui mai sigur bilet al zilei, a ponturilor de top, sau a cotelor atractive pentru pariuri duble, ai ajuns la locul potrivit.

Biletul Zilei - Aici găsești zilnic sugestii de pariuri combinate, alese meticulos de experții noștri pentru a maximiza șansele de câștig. Fiecare selecție este însoțită de analize detaliată a meciurilor, astfel încât să poți lua decizii informate.

Pontul Zilei - Acesta este locul perfect pentru cei care caută un singur meci cu șanse mari de reușită. Noi filtrăm zilnic evenimentele sportive și îți oferim cele mai bune ponturi, bazate pe statistici detaliate și cunoștințele avansate ale analiștilor noștri.

Cota 2 - Dacă îți plac provocările și vrei să dublezi miza, secțiunea noastră 'Cota 2' îți oferă zilnic pariuri cu șanse bune și risc calculat. Este ideală pentru cei care își doresc un echilibru între risc și recompensă.

Știri și Analize Meciuri - Rămâi informat cu cele mai recente știri din sport și beneficiază de analizele noastre aprofundate ale meciurilor ce urmează să aibă loc. Acest serviciu este esențial pentru orice parior care își dorește să fie la curent cu toate schimbările și evenimentele din lumea sportivă.

Bonus fără depinere la Casino - La Pariuri Maraton, știm cât de important este să începi cu dreptul în lumea pariurilor sportive. De aceea, oferim un bonus exclusiv fără depunere, conceput să îți maximizeze șansele de succes fără niciun risc financiar. Acest tip de bonus este ideal pentru pariorii noi care doresc să testeze platforma noastră și să experimenteze diverse strategii de pariuri înainte de a investi fonduri proprii.

Viziunea noastră este de a crea un mediu sigur și informativ pentru toți iubitorii de sport și pariuri.

La Pariuri Maraton, ne dedicăm să te susținem în călătoria ta în lumea pariurilor, furnizându-ți resursele necesare pentru a lua decizii avizate și a crește în mod constant.