Costa Rica vs Martinica | Gold Cup | 5 iulie 2023 - Analize

Costa Rica vs Martinica | Gold Cup | 5 iulie 2023

 

👑 50 Rotiri Gratuite la Shining Crown 👑 🎯 Bonusul este Fără Depunere 🎯 +++ 720 Rotiri Gratuite + 2800 Lei Bonus la Depunere 🎁

Costa Rica și Martinica se vor confrunta miercuri pe Red Bull Arena în ultimul meci din faza grupelor la Gold Cup 2023 CONCACAF.

Costa Rica nu a reușit să câștige niciunul dintre cele două jocuri disputate până acum în competiția Gold Cup CONCACAF. Naționala ocupă o poziție inferioară în grupa C, având în vedere că au suferit o înfrângere cu scorul de 2-1 în meciul de deschidere împotriva celor din Panama și au înregistrat un rezultat de egalitate fără goluri împotriva Hondurasului în al doilea meci al grupei.

⬇️ BONUSUL ESTE AICI : ⬇️

Pe de altă parte, Martinica a obținut o victorie impresionantă în meciul de deschidere împotriva celor din El Salvador, învingându-i cu scorul de 2-1. Cu toate acestea, au suferit o înfrângere cu același scor în meciul următor împotriva naționalei din Panama. Panama și-a asigurat deja un loc în etapa eliminatorie a competiției, lăsând un singur loc disponibil pentru calificarea in Play-offul turneului.

💰 REVENDICĂ ACUM BONUSUL FĂRĂ DEPUNERE 💰

Costa Rica's Joel Campbell in action with Japan's Ritsu Doan at the World Cup on November 27, 2022

Cu trei puncte acumulate până acum, o remiză ar fi suficientă pentru Martinica pentru a termina pe locul secund. Pe de altă parte, Costa Rica are nevoie de o victorie și de un rezultat favorabil în celălalt meci al grupei pentru a se asigura că se califică în runda următoare a competiției.

  • Cele două echipe s-au întâlnit de patru ori până în prezent, două întâlniri având loc în Gold Cup. Costa Rica a câștigat ambele meciuri.
  • Costa Rica nu a primit gol în două dintre ultimele trei întâlniri împotriva rivalilor lor din Caraibe.
  • Martinica nu a remizat niciun meci în Gold Cup din 2002 până în prezent.
  • Costa Rica nu a câștigat în ultimele cinci meciuri, pierzând patru. De asemenea, nu au reușit să înscrie în trei din ultimele cinci jocuri.

Costa Rica se confruntă cu o perioadă dificilă în care nu a reușit să obțină nicio victorie în ultimele cinci meciuri și a înscris doar de două ori în această perioadă. Cu toate acestea, este demn de menționat că au avut succes în trecut la Gold Cup și au reușit să se califice în fazele eliminatorii în fiecare ediție începând din 1998. Pe de altă parte, Martinica nu s-a calificat în fazele eliminatorii în ultimele cinci apariții la turneu. Cu toate acestea, Martinica vine într-o formă mai bună decât Costa Rica, având trei victorii în ultimele patru meciuri. Cu toate acestea, au suferit înfrângeri în cele patru întâlniri anterioare cu Costa Rica. Având în vedere că Martinica are nevoie doar de un punct pentru a se califica în runda următoare, este posibil să joace mai defensiv și să se mulțumească cu o remiză.

 

✅ BONUS EXCLUSIV PENTRU NOU ÎNREGISTRAȚI ✅

Costa Rica posibilă formație de start:
Chamorro; Waston, Vargas, Calvo; Madrigal, Borges, Suarez, Nunez; Contreras, Campbell, Campos

Martinica posibilă formație de start:
Clementia; Burner, Poulolo, Michalet, Lapis; Mandouki, Ephestion; Fortune, Herelle, Fabien; Labeau

>>> 💰 PROMOȚII FĂRĂ DEPUNERE DOAR AICI 💰 <<<

👑 Elite Slots - 50 Rotiri Gratuite la Shining Crown , fără depunere! 👑

Pariuri Maraton este destinația ta principală pentru sfaturi experte și analize amănunțite în lumea pariurilor sportive. Oferim o platformă unde pasionații de sport și pariuri pot găsi cele mai noi informații și pot interacționa cu o comunitate de experți și entuziaști. Indiferent dacă ești în căutarea celui mai sigur bilet al zilei, a ponturilor de top, sau a cotelor atractive pentru pariuri duble, ai ajuns la locul potrivit.

Biletul Zilei - Aici găsești zilnic sugestii de pariuri combinate, alese meticulos de experții noștri pentru a maximiza șansele de câștig. Fiecare selecție este însoțită de analize detaliată a meciurilor, astfel încât să poți lua decizii informate.

Pontul Zilei - Acesta este locul perfect pentru cei care caută un singur meci cu șanse mari de reușită. Noi filtrăm zilnic evenimentele sportive și îți oferim cele mai bune ponturi, bazate pe statistici detaliate și cunoștințele avansate ale analiștilor noștri.

Cota 2 - Dacă îți plac provocările și vrei să dublezi miza, secțiunea noastră 'Cota 2' îți oferă zilnic pariuri cu șanse bune și risc calculat. Este ideală pentru cei care își doresc un echilibru între risc și recompensă.

Știri și Analize Meciuri - Rămâi informat cu cele mai recente știri din sport și beneficiază de analizele noastre aprofundate ale meciurilor ce urmează să aibă loc. Acest serviciu este esențial pentru orice parior care își dorește să fie la curent cu toate schimbările și evenimentele din lumea sportivă.

Bonus fără depinere la Casino - La Pariuri Maraton, știm cât de important este să începi cu dreptul în lumea pariurilor sportive. De aceea, oferim un bonus exclusiv fără depunere, conceput să îți maximizeze șansele de succes fără niciun risc financiar. Acest tip de bonus este ideal pentru pariorii noi care doresc să testeze platforma noastră și să experimenteze diverse strategii de pariuri înainte de a investi fonduri proprii.

Viziunea noastră este de a crea un mediu sigur și informativ pentru toți iubitorii de sport și pariuri.

La Pariuri Maraton, ne dedicăm să te susținem în călătoria ta în lumea pariurilor, furnizându-ți resursele necesare pentru a lua decizii avizate și a crește în mod constant.