Carlos Alcaraz vs Holger Rune | Wimbledon 2023 - Analize

Carlos Alcaraz vs Holger Rune | Wimbledon 2023

🎲 133 Rotiri Gratuite la Harlequin Dice 🎲 📣 Fără Depunere 📣 Cod Bonus: 133DICE

Carlos Alcaraz, principalul cap de serie, și Holger Rune, al șaselea cap de serie, se vor confrunta într-un sfert de finală istoric la Wimbledon. Cei doi jucători, amândoi sub vârsta de 21 de ani, vor oferi un spectacol captivant într-o confruntare a generațiilor la turneul de Grand Slam. Acest meci promite să fie o luptă strânsă între doi jucători tineri și talentați, care își doresc cu siguranță să avanseze în etapele următoare ale turneului.

⬇️ BONUSUL ESTE AICI : ⬇️

Carlos Alcaraz, numărul 1 mondial, a trecut printr-un test dificil împotriva finalistului din 2021, Matteo Berrettini, pierzând setul de deschidere cu 6-3. Cu toate acestea, tânărul spaniol în vârstă de 20 de ani a reușit să egaleze scorul cu următorul set câștigat cu 6-3, profitând de pierderea serviciului lui Berrettini. Alcaraz a continuat să domine și a câștigat și setul decisiv cu 6-3, obținând astfel calificarea în primul său sfert de finală la Wimbledon. Chiar și o întrerupere cauzată de închiderea acoperișului pe terenul central din cauza întunericului nu a reușit să îi oprească avântul. 

REVENDICĂ ACUM BONUSUL FĂRĂ DEPUNERE

Alcaraz se află în primul său sfert de finală la Wimbledon.

Pe de altă parte, Holger Rune, clasat pe locul 6, a trecut și el de Grigor Dimitrov în patru seturi, după ce a pierdut setul de deschidere. La început, părea că bulgarul are controlul jocului când a reușit și un break în setul doi. Cu toate acestea, Rune a revenit în joc și a reușit să forțeze un tiebreak pentru a-și egala adversarul. Rune a obținut un avantaj de 2-1 la seturi, câștigând un alt tiebreak. A câștigat un game pe serviciul adversarului în setul al patrulea, care i-a fost suficient pentru a se califica în optimi la Wimbledon pentru prima dată în carieră.

Alcaraz și Rune s-au mai întâlnit de două ori până acum, împărțindu-și victoriile. Rune a câștigat ultima întâlnire a celor doi în sferturile de finală de la Paris Masters anul trecut, în două seturi. Este important de menționat că Alcaraz a fost nevoit să se retragă din acel meci din cauza unei accidentări. Aceasta va fi prima lor întâlnire pe iarbă, ceea ce face confruntarea de la Wimbledon și mai interesantă.

Atât Alcaraz, cât și Rune sunt jucători talentați și au stiluri de joc similare, bazate pe servicii puternice, loviturile puternice de pe ambele flancuri și mișcare bună pe teren. Amândoi se simt confortabil pe iarbă, cu rezultate solide în acest sezon. Cu toate acestea, Alcaraz pare să aibă un pic mai multă experiență și este într-o formă excelentă, având o serie de nouă victorii consecutive pe iarbă. De asemenea, a avut mai puține seturi pierdute în acest turneu decât Rune. Acestea îl pot ajuta pe Alcaraz să aibă un ușor avantaj în acestă confruntare la Wimbledon.

🎲 BONUS EXCLUSIV PENTRU NOU ÎNREGISTRAȚI 🎲

🎲 Conti Cazino - 133 Rotiri Gratuite la Harlequin Dice 🎲

>>> PROMOȚII FĂRĂ DEPUNERE DOAR AICI <<<

Ultimele articole:

Pariuri Maraton este destinația ta principală pentru sfaturi experte și analize amănunțite în lumea pariurilor sportive. Oferim o platformă unde pasionații de sport și pariuri pot găsi cele mai noi informații și pot interacționa cu o comunitate de experți și entuziaști. Indiferent dacă ești în căutarea celui mai sigur bilet al zilei, a ponturilor de top, sau a cotelor atractive pentru pariuri duble, ai ajuns la locul potrivit.

Biletul Zilei - Aici găsești zilnic sugestii de pariuri combinate, alese meticulos de experții noștri pentru a maximiza șansele de câștig. Fiecare selecție este însoțită de analize detaliată a meciurilor, astfel încât să poți lua decizii informate.

Pontul Zilei - Acesta este locul perfect pentru cei care caută un singur meci cu șanse mari de reușită. Noi filtrăm zilnic evenimentele sportive și îți oferim cele mai bune ponturi, bazate pe statistici detaliate și cunoștințele avansate ale analiștilor noștri.

Cota 2 - Dacă îți plac provocările și vrei să dublezi miza, secțiunea noastră 'Cota 2' îți oferă zilnic pariuri cu șanse bune și risc calculat. Este ideală pentru cei care își doresc un echilibru între risc și recompensă.

Știri și Analize Meciuri - Rămâi informat cu cele mai recente știri din sport și beneficiază de analizele noastre aprofundate ale meciurilor ce urmează să aibă loc. Acest serviciu este esențial pentru orice parior care își dorește să fie la curent cu toate schimbările și evenimentele din lumea sportivă.

Bonus fără depinere la Casino - La Pariuri Maraton, știm cât de important este să începi cu dreptul în lumea pariurilor sportive. De aceea, oferim un bonus exclusiv fără depunere, conceput să îți maximizeze șansele de succes fără niciun risc financiar. Acest tip de bonus este ideal pentru pariorii noi care doresc să testeze platforma noastră și să experimenteze diverse strategii de pariuri înainte de a investi fonduri proprii.

Viziunea noastră este de a crea un mediu sigur și informativ pentru toți iubitorii de sport și pariuri.

La Pariuri Maraton, ne dedicăm să te susținem în călătoria ta în lumea pariurilor, furnizându-ți resursele necesare pentru a lua decizii avizate și a crește în mod constant.