Anglia vs Italia | EURO 2024 - Calificări - Gr.C | 17 octombrie 2023

Anglia vs Italia | EURO 2024 - Calificări - Gr.C | 17 octombrie 2023

Analiză: Anglia vs. Italia, Preliminariile Euro 2024

Context:

Marți, sub lumina reflectoarelor de pe Wembley, două dintre cele mai puternice forțe din fotbalul european se ciocnesc din nou. După drama ultimului turneu european, când Italia a triumfat în fața Angliei, Wembley va fi din nou gazda unui duel al titanilor. Cu amintirile încă proaspete ale acelui meci, echipa engleză va fi fără îndoială în căutarea unei revanșe.

Forma recentă:

Englezii, conduși de Southgate, intră în acest meci cu o victorie împotriva Australiei. În ciuda deciziei de a odihni o serie de jucători-cheie, Anglia a reușit să iasă victorioasă, deși fără a străluci. Pe de altă parte, Italia a avut și ea o victorie clară, învingând Malta cu 4-0.

Miza:

Italia se află într-o poziție mai puțin confortabilă decât Anglia în grupa lor. Având doar 10 puncte din cinci meciuri, Squadra Azzurra va fi disperată să ia cele trei puncte din această confruntare. Cu toate acestea, angajamentul Angliei nu este de neglijat, deoarece o victorie le-ar putea asigura un loc la Euro 2024.

Statistici relevante:

Anglia pare să aibă avantajul când vine vorba de forma recentă, având o serie de 12 victorii consecutive pe teren propriu și menținând 10 meciuri fără gol primit în calificările la Euro pe teren propriu. Italia, pe de altă parte, are o serie impresionantă de 22 de meciuri fără înfrângere în deplasare în calificări, o serie care datează din 2006. Cu toate acestea, Italia a primit mai mult de un gol doar de două ori în ultimele 12 meciuri împotriva Angliei.

Previziuni:

Analizând toate aceste date, Anglia pare să aibă un avantaj ușor în această confruntare. Susținuți de un public pasionat pe Wembley și având jucători-cheie bine odihniți, Anglia pare a fi într-o poziție foarte bună pentru a se impune în fața Italiei. Deși Italia are un atac puternic, apărarea solidă a Angliei ar putea fi prea mult pentru oaspeți. Astfel, este posibil să vedem o victorie a englezilor în acest meci important.

Anglia posibilă formație de start:
Pickford; Walker, Stones, Maguire, Trippier; Alexander-Arnold, Rice; Foden, Bellingham, Rashford; Kane

Italia posibilă formație de start:
Donnarumma; Di Lorenzo, Mancini, Bastoni, Dimarco; Frattesi, Locatelli, Barella; Berardi, Raspadori, Kean

Pariuri Maraton este destinația ta principală pentru sfaturi experte și analize amănunțite în lumea pariurilor sportive. Oferim o platformă unde pasionații de sport și pariuri pot găsi cele mai noi informații și pot interacționa cu o comunitate de experți și entuziaști. Indiferent dacă ești în căutarea celui mai sigur bilet al zilei, a ponturilor de top, sau a cotelor atractive pentru pariuri duble, ai ajuns la locul potrivit.

Biletul Zilei - Aici găsești zilnic sugestii de pariuri combinate, alese meticulos de experții noștri pentru a maximiza șansele de câștig. Fiecare selecție este însoțită de analize detaliată a meciurilor, astfel încât să poți lua decizii informate.

Pontul Zilei - Acesta este locul perfect pentru cei care caută un singur meci cu șanse mari de reușită. Noi filtrăm zilnic evenimentele sportive și îți oferim cele mai bune ponturi, bazate pe statistici detaliate și cunoștințele avansate ale analiștilor noștri.

Cota 2 - Dacă îți plac provocările și vrei să dublezi miza, secțiunea noastră 'Cota 2' îți oferă zilnic pariuri cu șanse bune și risc calculat. Este ideală pentru cei care își doresc un echilibru între risc și recompensă.

Știri și Analize Meciuri - Rămâi informat cu cele mai recente știri din sport și beneficiază de analizele noastre aprofundate ale meciurilor ce urmează să aibă loc. Acest serviciu este esențial pentru orice parior care își dorește să fie la curent cu toate schimbările și evenimentele din lumea sportivă.

Bonus fără depinere la Casino - La Pariuri Maraton, știm cât de important este să începi cu dreptul în lumea pariurilor sportive. De aceea, oferim un bonus exclusiv fără depunere, conceput să îți maximizeze șansele de succes fără niciun risc financiar. Acest tip de bonus este ideal pentru pariorii noi care doresc să testeze platforma noastră și să experimenteze diverse strategii de pariuri înainte de a investi fonduri proprii.

Viziunea noastră este de a crea un mediu sigur și informativ pentru toți iubitorii de sport și pariuri.

La Pariuri Maraton, ne dedicăm să te susținem în călătoria ta în lumea pariurilor, furnizându-ți resursele necesare pentru a lua decizii avizate și a crește în mod constant.