Anglia U21 vs Germania U21 | Campionatul European U21 | 28 iunie 2023

Anglia U21 vs Germania U21 | Campionatul European U21 | 28 iunie 2023
Miercuri, 28 iunie, de la ora, 19:00, are loc un meci important între Anglia și Germania pe Adjarabet Arena, în cadrul Campionatului European U21 2023. Acesta este ultimul meci din faza grupelor și promite o confruntare interesantă între cele două echipe.

🐶 123 Rotiri Gratuite la Dog House 🐶 📣 Fără Depunere și Fără Rulaj 📣 💰 Rotirile sunt pe miza de 0.20 lei 💰

Echipa Angliei U21 a avut un început excelent în această parte din faza grupelor de la Campionatul European, reușind să se califice în faza eliminatorie. După o victorie impresionantă cu 2-0 împotriva Cehiei în primul meci, Anglia a continuat seria pozitivă și a învins Israelul cu același scor duminică. Anthony Gordon jucătorul celor de la  Newcastle United a deschis scorul, iar Emile Smith Rowe a marcat al doilea gol în repriza a doua, asigurându-le astfel victoria. Performanțele promițătoare îi fac pe Young Lions să fie o echipă de temut în competiție.

⬇️ BONUSUL ESTE AICI : ⬇️

Germany under-21s manager Stefan Kuntz with Jonathan Burkhardt on March 27, 2021

Echipa Germaniei U21 a avut o campanie dezamăgitoare până în acest moment și se află într-o situație dificilă în grupă. Deținătoarea trofeului a reușit doar o remiză scor 1-1 cu Israel în primul meci, iar apoi au suferit o înfrângere cu 2-1 în fața Cehiei. Cu doar un punct obținut, echipa lui Antonio di Salvo se află pe locul trei în grupă. Pentru a avansa în faza eliminatorie, Germania trebuie să obțină o victorie în ultimul meci împotriva Angliei și să spere că Israelul va învinge Cehia în celălalt meci. Această situație le impune germanilor o presiune considerabilă în acest duel pentru a-și asigura calificarea.

  • Au fost 13 întâlniri între cele două formații, Germania conduce cu 5-4, în timp ce patru întălniri s-au încheiat la egalitate
  • Young Lions au câștigat cu 3-1 în ultima întâlnire, punând capăt unei serii de trei înfrângeri consecutive.
  • Germania a primit gol în ultimele trei meciuri.
  • Anglia este una dintre cele trei echipe de la Campionatul European care încă nu au primit gol.

Echipa Angliei U21 se bucură de o serie de victorii consecutive, având cinci victorii în ultimele șapte meciuri disputate. Aceștia au demonstrat o performanță excelentă atât în atac, cât și în apărare și vor încerca să-și continue forma impresionantă în ultimul meci din faza grupelor. Pe de altă parte, echipa Germaniei se află într-o serie negativă de patru meciuri fără victorie și a obținut doar o singură victorie în ultimele șapte meciuri. Aceștia traversează o perioadă dificilă, lipsindu-le forma și încrederea, ceea ce ar putea duce la încheierea campaniei lor la acest turneu final.

💰 REVENDICĂ ACUM BONUSUL FĂRĂ DEPUNERE 💰

Anglia U21 posibilă formație de start:
Rushworth; Aarons, Harwood-Bellis, Branthwaite, Thomas; Skipp, Ramsey; Elliott, Palmer, Smith Rowe; Archer

Germania U21 posibilă formație de start:
Atubolu; Vagnoman, Bisseck, Matriciani, Netz; Krauss, Martel, Stiller; Huseinbasic; Schade, Moukoko

🎲 BONUS EXCLUSIV PENTRU NOU ÎNREGISTRAȚI 🎲

🐶 Las Vegas - 123 Rotiri Gratuite la Dog House 🐶

>>> 💰 PROMOȚII FĂRĂ DEPUNERE DOAR AICI 💰 <<<

Pariuri Maraton este destinația ta principală pentru sfaturi experte și analize amănunțite în lumea pariurilor sportive. Oferim o platformă unde pasionații de sport și pariuri pot găsi cele mai noi informații și pot interacționa cu o comunitate de experți și entuziaști. Indiferent dacă ești în căutarea celui mai sigur bilet al zilei, a ponturilor de top, sau a cotelor atractive pentru pariuri duble, ai ajuns la locul potrivit.

Biletul Zilei - Aici găsești zilnic sugestii de pariuri combinate, alese meticulos de experții noștri pentru a maximiza șansele de câștig. Fiecare selecție este însoțită de analize detaliată a meciurilor, astfel încât să poți lua decizii informate.

Pontul Zilei - Acesta este locul perfect pentru cei care caută un singur meci cu șanse mari de reușită. Noi filtrăm zilnic evenimentele sportive și îți oferim cele mai bune ponturi, bazate pe statistici detaliate și cunoștințele avansate ale analiștilor noștri.

Cota 2 - Dacă îți plac provocările și vrei să dublezi miza, secțiunea noastră 'Cota 2' îți oferă zilnic pariuri cu șanse bune și risc calculat. Este ideală pentru cei care își doresc un echilibru între risc și recompensă.

Știri și Analize Meciuri - Rămâi informat cu cele mai recente știri din sport și beneficiază de analizele noastre aprofundate ale meciurilor ce urmează să aibă loc. Acest serviciu este esențial pentru orice parior care își dorește să fie la curent cu toate schimbările și evenimentele din lumea sportivă.

Bonus fără depinere la Casino - La Pariuri Maraton, știm cât de important este să începi cu dreptul în lumea pariurilor sportive. De aceea, oferim un bonus exclusiv fără depunere, conceput să îți maximizeze șansele de succes fără niciun risc financiar. Acest tip de bonus este ideal pentru pariorii noi care doresc să testeze platforma noastră și să experimenteze diverse strategii de pariuri înainte de a investi fonduri proprii.

Viziunea noastră este de a crea un mediu sigur și informativ pentru toți iubitorii de sport și pariuri.

La Pariuri Maraton, ne dedicăm să te susținem în călătoria ta în lumea pariurilor, furnizându-ți resursele necesare pentru a lua decizii avizate și a crește în mod constant.