Albania vs Polonia | EURO 2024 - Calificări - Gr.E | 10 septembrie 2023 - Analize

Albania vs Polonia | EURO 2024 - Calificări - Gr.E | 10 septembrie 2023

Jocul dintre Albania și Polonia de pe Stadionul Air Albania devine unul de urmărit cu mare atenție, mai ales pentru fanii echipelor respective și pentru cei pasionați de fotbal european.

Atât Albania, cât și Polonia abordează acest meci cu motive de încredere, dar și cu anumite elemente de preocupare.

Albania:

  • O remiză împotriva unei echipe precum Cehia este un rezultat respectabil pentru Albania. Aceasta arată că echipa are abilitatea de a reveni de la un deficit, demonstrând rezistență mentală și spirit de luptă.
  • Fiind neînvinsă în ultimele trei meciuri, echipa va fi încrezătoare în fața propriilor fani și va dori să își continue seria pozitivă.
  • Cu toate acestea, faptul că au obținut doar o remiză în fața Cehiei, în ciuda faptului că au fost în deplasare, poate semnala că echipa ar putea întâmpina dificultăți în a închide meciuri sau a menține un avantaj.

Polonia:

  • Victoriile sunt esențiale pentru moral și revenirea la forma de câștig după o înfrângere neașteptată cu Moldova în iunie va fi ridicat încrederea echipei.
  • Lewandowski, fiind una dintre cele mai mari amenințări din fotbalul mondial, a dovedit din nou că poate fi diferența în orice meci. Avându-l în formă, Polonia va fi o amenințare pentru orice apărare.
  • Cu toate acestea, înfrângerea neașteptată împotriva Moldovei va fi un semnal de alarmă. Echipa trebuie să rămână concentrată și să nu subestimeze adversarii.

Puncte cheie:

  1. Istoricul întâlnirilor favorizează clar Polonia. Cu zece victorii din cele 14 meciuri directe, Polonia a avut clar supremația în aceste confruntări.
  2. Partidele au fost adesea strânse și cu puține goluri. Faptul că șase din ultimele opt meciuri au avut sub 2.5 goluri sugerează meciuri defensive, posibil cu echipe concentrându-se pe menținerea unei defensive solide mai degrabă decât pe atac.
  3. Polonia pare să aibă un handicap în meciurile din deplasare. Înfrângeri în trei din ultimele cinci meciuri jucate în deplasare în calificările europene arată că echipa nu se simte la fel de confortabil în afara terenului propriu.
  4. Albania pare să aibă o defensivă solidă. Cu doar trei goluri încasate în această campanie, Albania a dovedit că are o defensivă puternică, fapt care poate fi crucial în meciuri strânse.

Concluzie: Pe baza acestor date și a formei recente, meciul dintre Albania și Polonia promite să fie unul strâns și competitiv. Având în vedere performanța defensivă recentă a Albaniei și tendința meciurilor directe anterioare de a fi cu puține goluri, este posibil să vedem un alt meci cu sub 2.5 goluri.

Cu toate acestea, cu Lewandowski în formă pentru Polonia, orice eroare defensivă ar putea fi costisitoare pentru Albania. Pe de altă parte, forma slabă a Poloniei în deplasare și încrederea Albaniei pe teren propriu ar putea fi factori ce inclină balanța.

Se poate anticipa un meci în care ambele echipe vor fi precaute, cu Polonia căutând să rupă ciclul nereușit al deplasărilor, iar Albania să se bazeze pe defensiva sa solidă și să caute oportunități de contraatac.

Cu opt victorii consecutive împotriva Albaniei și șase din aceste meciuri fără gol primit, Polonia clar domină confruntările recente dintre cele două echipe. Având în vedere că Albania a pierdut doar o singură dată în ultimele cinci meciuri, aceasta arată că echipa are o formă decentă, dar înfrângerile împotriva Poloniei sugerează că aceasta poate fi vulnerabilă împotriva echipei poloneze. Dacă Polonia a marcat de două ori în meciul precedent și, având în vedere forma lui Lewandowski, aceasta sugerează că Albania ar putea avea dificultăți în a opri ofensiva Poloniei. Desigur, fiecare meci oferă echipei o nouă ocazie de a inversa tendințele sau de a-și confirma supremația. Cu toate acestea, pe baza recordului istoric și a formei recente, Polonia pare să fie favorita clară pentru acest meci. Ei se vor baza probabil pe experiența lor și pe forma bună împotriva Albaniei pentru a obține o altă victorie. Pentru Albania, va fi esențial să învețe din greșelile făcute în meciul anterior împotriva Poloniei și să încerce să întărească defensiva, în special având în vedere forța ofensivă a adversarului. Cu toate acestea, dat fiind echilibrul dintre cele două echipe, Polonia pare să aibă o șansă mai mare de a ieși victorioasă.

Albania posibilă formație de start:
Berisha; Hysaj, Ismajli, Djimsiti, Mitaj; Ramadani, Asllani; Asani, Bajrami, Seferi; Cikalleshi

Polonia posibilă formație de start:
Szczesny; Cash, Kedziora, Bednarek, Kiwior; Skoras, Linetty, Zielinski, Kaminski; Milik, Lewandowski

Pariuri Maraton este destinația ta principală pentru sfaturi experte și analize amănunțite în lumea pariurilor sportive. Oferim o platformă unde pasionații de sport și pariuri pot găsi cele mai noi informații și pot interacționa cu o comunitate de experți și entuziaști. Indiferent dacă ești în căutarea celui mai sigur bilet al zilei, a ponturilor de top, sau a cotelor atractive pentru pariuri duble, ai ajuns la locul potrivit.

Biletul Zilei - Aici găsești zilnic sugestii de pariuri combinate, alese meticulos de experții noștri pentru a maximiza șansele de câștig. Fiecare selecție este însoțită de analize detaliată a meciurilor, astfel încât să poți lua decizii informate.

Pontul Zilei - Acesta este locul perfect pentru cei care caută un singur meci cu șanse mari de reușită. Noi filtrăm zilnic evenimentele sportive și îți oferim cele mai bune ponturi, bazate pe statistici detaliate și cunoștințele avansate ale analiștilor noștri.

Cota 2 - Dacă îți plac provocările și vrei să dublezi miza, secțiunea noastră 'Cota 2' îți oferă zilnic pariuri cu șanse bune și risc calculat. Este ideală pentru cei care își doresc un echilibru între risc și recompensă.

Știri și Analize Meciuri - Rămâi informat cu cele mai recente știri din sport și beneficiază de analizele noastre aprofundate ale meciurilor ce urmează să aibă loc. Acest serviciu este esențial pentru orice parior care își dorește să fie la curent cu toate schimbările și evenimentele din lumea sportivă.

Bonus fără depinere la Casino - La Pariuri Maraton, știm cât de important este să începi cu dreptul în lumea pariurilor sportive. De aceea, oferim un bonus exclusiv fără depunere, conceput să îți maximizeze șansele de succes fără niciun risc financiar. Acest tip de bonus este ideal pentru pariorii noi care doresc să testeze platforma noastră și să experimenteze diverse strategii de pariuri înainte de a investi fonduri proprii.

Viziunea noastră este de a crea un mediu sigur și informativ pentru toți iubitorii de sport și pariuri.

La Pariuri Maraton, ne dedicăm să te susținem în călătoria ta în lumea pariurilor, furnizându-ți resursele necesare pentru a lua decizii avizate și a crește în mod constant.